All Automotive Consulting bvba
Coaching & consulting
Merkverdelers
Invoerders
Landwind
Coaching
Landwind

Het Chinees automerk Landwind zet momenteel zijn eerste stappen in de Europese Markt met een Europees gehomologeerde MPV, de CV9. De in Europa ontworpen, van Duitse techniek voorziene en in China gebouwde CV9 wordt door LWMC Europe nu al ingevoerd in Europa.
Ook modellen voor het A, B en C segment zijn momenteel klaar om in productie te gaan en zullen na een succesvolle introductie van de CV9 één voor één op de markt gezet worden.

Sinds september 2011 verzorgt All Automotive Consulting bvba de uitbouw van het dealernetwerk voor Landwind in België. Momenteel zijn er reeds 9 verdelers actief in België, en het uiteindelijke doel is om Landwind te verdelen via een 25-tal verkoopspunten.

Een eerste presentatie aan de pers en het publiek tijdens het Auto-Motosalon van januari 2012 verliep zeer positief, zodat wij ervan overtuigd zijn dat de Landwind CV9 zijn plekje op de Belgische markt zal veroveren.

Om meer informatie betreffende Landwind in België te krijgen, contacteer ons via het tabblad Contact.HomeNederlandsFran├žaisEnglishPhotosFavorite LinksContact